Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

 wash in town

Röster från den nöjda kundskaran

Vi på Wash in Town blir ofta kontaktade av kunder som uttrycker sin uppskattning över vår anläggning. Det är vi stolta och glada över. Det känns verkligen roligt att vi kan erbjuda våra kunder precis det de vill ha. Nedan ser du några kommentarer.

Jag erkänner, jag är en pedant! Jag gillar ordning och reda. Dessutom tvättar jag bilen så fort det behövs. Därför blev jag glad och smått överraskad över hur smidigt det är att svänga in till Wash in Town och tvätta bilen. Ibland tar jag med husvagnen också. Allt ska ju vara rent. 

 

Evert Karlsson, Laholm

 

 

 


 

 

Jag tycker inte om att tvätta bilen hemma. Det är opraktiskt och besvärligt. Men när jag upptäckte Wash in Town blev det faktiskt riktigt roligt att tvätta bilen. Här är så välorganiserat och du står dessutom under tak. Helt suveränt!

 

Eva Pettersson, Laholm

 

 

 


 

 

Kanonbra! Jag tvättar numera alltid mina bilar på Wash in Town. Det är så smidigt, och det är ju alltid öppet! Vill man tvätta tidigt på morgonen eller sent på kvällen så spelar det ingen roll. Jag kan verkligen rekommendera Wash in Town!

 

Janne Levin, Laholm 

 

 


 

 

Vi tvättar alltid våra hyrbilar och släp hos er. Dels för man får ett bra resultat, men även för att det är smidigt att komma till när som på dygnet!

 

Magnus Hultberg, www.laholmsvagnar.se

 

 


 

biltvätt laholm

 

wash in town laholm

Kontakt

Wash in Town


Industrigatan 46 B
31234 Laholm

Kontakta oss
Email
Översikt